top of page
ICL Immigration_WIX Header.png
ICL Immigration Logo-04.png

Konsulentët Profesionistë të Emigracionit pëKanadanë të Regjistruar në CICC 

Partneri juaj më I besuar ligjor

Programet e Emigracionit Kanadez

Vizitoni Grupin tonë të dedikuar FB me bazë në BALKAN  -->

Balkans2Canada.png

BALLKANI

ALBANIA | KOSOVO | NORTH-MACEDONIA | MONTENEGRO | SERBIA

Profile Pics-03.png

ICL Immigration Inc. ofron këshillime dhe shërbime gjithëpërfshirëse mbi emigracionin në Kanada. Nëse keni një cështje apo problem mbi emigracionin, ne ju ofrojmë ndihmën më të mirë profesionale në Kanada. Ne kemi një reputacion për qasjet kreative dhe arritjen e rezultateve të jashtëzakonshme në tregun ku nuk mungojnë agjencitë e tjera. Ne kemi ndihmuar një numër të madh njerëzish që të emigrojne në mënyrën më të mirë dhe ligjorë për shumë vite.

Rina Dilka, R708211. është një konsulente emigracioni (RCIC)  e regjistruar në Kolegjin e Konsulentëve të Emigracionit dhe Shtetësisë (CICC). Si një ish-juriste nga Shqipëria, një nga pasionet e saj më të mëdha është të ndihmojë njerëzit e tjerë të arrijnë sukses dhe të kuptojnë se çfarë i përmbush ata! 
Duke qenë se edhe ajo vetë është një emigrante në Kanada, ajo e di se emigrimi mund të jetë një proces shumë i vështirë dhe kompleks. Kjo është arsyeja pse ajo është këtu për të ofruar shërbimin më të mirë të mundshëm ndaj klientit duke dëgjuar me kujdes nevojat tuaja dhe duke kuptuar situatat aktuale të emigracionit me të cilat po përballeni.

MENYRAT E EMIGRIMIT

Për më shumë informacion në lidhje me mënyrat e emigracionit kontaktoni Rina Dilka

FEDERAL SKILLED WORKER

FEDERAL SKILLED TRADES WORKER

WORK PERMIT APPLICATION

STUDY PERMIT APPLICATION

QUEBEC SKILLED WORKER

CANADIAN  EXPERIENCE CLASS

QUEBEC EXPERIENCE

CLASS

FAMILY

SPONSORSHIP

PROVINCIAL

NOMINATION

PROGRAM

ATLANTIC

IMMIGRATION

PILOT

PROGRAM

BUSINESS

IMMIGRATION

VISA

VISITOR
VISA APPLICATION

Çfarë mund të bëjmë për ju

KU JEMI SPECIALIZUAR
A happy family who have immigrated to Canada

Programet e emigracionit dhe vizave

Rekord i provuar i shenjave biometrike

Kompania jonë ka vite që ushtron aktivitetin e saj në Emigracion, duke shqyrtuar me dhjetëra raste të ndryshme te cilat kanë qëne të suksesshme në Kanada. Klientët tanë mund të mbështeten në ekspertizën tonë të emigracionit për të mundësuar realiziminin e te gjitha projekteve që ata mund të kenë.  Kur përfshihemi në një rast, ne i ndihmojmë klientët tanë qe fillimisht ata ta kuptojnë se kush do jetë mundësia më e suksesshme dhe më me efikasitet për profilin e tij, dhe më pas merremi me procedurat e aplikimit.

Intenational Students in Canada.

Programet e Studimit

Arsim pa stres

Lërini Konsulentët e  ICL Immigration të jenë zgjidhja për nevojat tuaja në Shërbimet e Emigracionit mbi Arsimin. Duke kombinuar një kuptim themelor të pamjes së madhe me kompleksitetin e ndërveprimeve dhe përvojave të përditshme, ne ofrojmë zgjidhje proaktive për një shumëllojshmëri klientësh. Ne jemi të përfshirë në disa nga rastet më inovative, më të sofistikuara dhe komplekse të Shërbimeve të Emigracionit të Arsimit në Kanada.

Business Man Reading the newspaper in Canada

Programet e Biznesit

Sipërmarrës e ndryshem

Jo të gjithë kualifikohen për të ardhur në Kanada sipas shumë prej programeve të emigracionit. Rruga e biznesit megjithatë është zgjidhja e fundit për disa njerëz të jashtëzakonshëm që kanë iniciativen dhe burimet te hapin apo transferojne një biznes në Kanada. Programi i Emigrimit të Biznesit është intensiv, por nëse kualifikoheni, kjo metode do të sigurojë një jetë më të mirë për ju, familjen dhe biznesin tuaj. Lërini konsulentët e ICL Emigracionit t'ju udhëheqin gjatë këtij procesi.

SHQYRTIMET E KLIENTIT

“WE WERE PRETTY UNSURE THAT WE HAD A CHANCE, AND WE HAD ABSOLUTELY NO IDEA WHERE TO START. ICL IMMIGRATION CONSULTANTS WERE JUST BRILLIANT, AND SO PROFESSIONAL. WE FEEL LIKE WE HAVE GOT OUR NEW BEGINNING AT LAST!”

Kim & Noel Yardley

PRODUKTET ONLINE

Al momento non abbiamo prodotti da mostrare.

Al momento non abbiamo prodotti da mostrare.

Al momento non abbiamo prodotti da mostrare.

Al momento non abbiamo prodotti da mostrare.

Al momento non abbiamo prodotti da mostrare.

Al momento non abbiamo prodotti da mostrare.

KITCHENER |  ONTARIO

Monday

Tuesday

Wednesday

Thursday

Friday

Saturday

09:00 - 15:00

09:00 - 15:00

09:00 - 15:00

09:00 - 15:00

09:00 - 15:00

09:00 - 13:00

ZONA KOHORE

GMT -4

KONTAKTONI

+1 226 444 0724 [CANADA]

ICL Immigration_WIX Footer.png
BBB Accredited Logo.png

© 2008 - 2023 by ICL Immigration Inc.

bottom of page